Workshop „Тестови въпроси с Excel“ 2020

Екипът на Интернационалният център за дистанционно обучение Ви кани да вземете участие в Работилница „Качване на тестови въпроси в Blackboard“. Семинарът ще бъде ориентиран практически. Ще работим с тестови дисциплини и ще подготвим  Excel файлове  за качване на въпроси в Blackboard и ще създадем банка с въпроси.

Възможността за качване на въпроси чрез Excel, ще Ви насочи към организиране на работата в дисциплините в Blackboard в секция „Тестове, проучвания и урни“. Ще разгледаме основните възможности, които платформа Blackboard позволява за бързо създаване на тестове и най-често създаваните типове въпроси.

Продължителност: 90 минути, максимален брой участници 12 души.

Курс

Тема на курса

Време на провеждане

Продължителност

Място на повеждане

03/2020

Workshop “Групи 2020“

Петък (13.03.2020 г.)

90 минути (15:30 – 17:00 ч.)

зала 322, етаж 3, сграда Ректорат

Подготовка: За целите на обучението, е необходимо всеки участник да има в Word формат минимум 10 въпроса (от тип „Един верен отговор“, с три или четири възможности за отговор). По желание можете да подготвите и няколко въпроса с опции за отговор „Вярно/Невярно“.

С предимство ще бъдат включени административните асистенти, организатори и асистенти, които се занимават с управлението на тестовете в Blackboard.

За записване, моля използвайте следния линк:

За въпроси във връзка с обучението моля, свържете се с нас чрез посочените данни за контакт.

Accessibility Toolbar

back to top